14/03/2020 14/03/2020 Η Γενική Συνέλευση των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου του Ναού του Σωτήρος στη Μόσχα πραγματοποιήθηκε υπό τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020. Στην αίθουσα του Αγίου Σέργιου του καθεδρικού ναού του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα έγινε η Γενική Συνέλευση των μελών του θρησκευτικού κοινωνικού οργανισμού  που συμβάλει...
14 Μαρτίου, 2020 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2020 - 16:20

“Να εργαστούμε όλοι μαζί αποτελεσματικά”

Διαδώστε:
“Να εργαστούμε όλοι μαζί αποτελεσματικά”

Η Γενική Συνέλευση των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου του Ναού του Σωτήρος στη Μόσχα πραγματοποιήθηκε υπό τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Στην αίθουσα του Αγίου Σέργιου του καθεδρικού ναού του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα έγινε η Γενική Συνέλευση των μελών του θρησκευτικού κοινωνικού οργανισμού  που συμβάλει στην ανάπτυξη του συγκροτήματος του ναού του Σωτήρος «Εποπτικό Συμβούλιο του ναού του Σωτήρος» υπό την προεδρεία του Προκαθήμενου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στον χαιρετισμό του ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος υπενθύμισε ότι στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου ανακοινώθηκε η λήψη μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού και εξέφρασε την ελπίδα ότι «οι Επίσκοποι, οι ιερείς και οι λαϊκοί θα κάνουν το πάν για να μην γίνει το εκκλησιαστικό περιβάλλον χώρος εξάπλωσης της ασθένειας».

Ο Πατριάρχης τόνισε ότι η Εκκλησία έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες προκλήσεις στο παρελθόν, ειδικότερα με την απειλή της εξάπλωσης της χολέρας τον προηγούμενο αιώνα, ενώ σημείωσε ότι δεν πρέπει να λησμονούμε αυτή την  εμπειρία.

«Νομίζω ότι στις μέρες μας πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την εξάπλωση αυτής της λοίμωξης», τόνισε ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων