01/04/2019 01/04/2019 Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη εγκαινίασε την Κυριακή του Τίμιου Σταυρού ο Μητροπολίτης Μινσκ κ. Παύλος στο Σλουτσκ της Λευκορωσίας. Πιο συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου 2019 ο Πατριαρχικός Έξαρχος πάσης Λευκορωσίας, Μητροπολίτης Μινσκ κ. Παύλος τέλεσε τα εγκαίνια του ναού του Οσίου Παϊσίου Αγιορείτη στο Σλουτσκ της Λευκορωσίας και χωροστάτησε στη Θεία Λειτουργία. Μετά...
01 Απριλίου, 2019 - 21:04

Ναός για τον Άγιο Παΐσιο στη Λευκορωσία

Διαδώστε:
Ναός για τον Άγιο Παΐσιο στη Λευκορωσία

Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη εγκαινίασε την Κυριακή του Τίμιου Σταυρού ο Μητροπολίτης Μινσκ κ. Παύλος στο Σλουτσκ της Λευκορωσίας. Πιο συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου 2019 ο Πατριαρχικός Έξαρχος πάσης Λευκορωσίας, Μητροπολίτης Μινσκ κ. Παύλος τέλεσε τα εγκαίνια του ναού του Οσίου Παϊσίου Αγιορείτη στο Σλουτσκ της Λευκορωσίας και χωροστάτησε στη Θεία Λειτουργία. Μετά τη λειτουργία ο Πατριαρχικός Έξαρχος βράβευσε τους ιερείς που συμμετείχαν στην ανέγερση του ναού, τον πρωθιερέα Νικολάι Λαμπίνκο, ενώ στον εφημέριο του ναού χάρισε ένα από τα Ευαγγέλια, τα οποία ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος έστειλε για τους νεοϊδρυθέντες ναούς της Λευκορωσίας. Έπειτα οι αρχιερείς, οι κληρικοί και οι προσκεκλημένοι αξιωματούχοι με τη λιτανεία βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, στο μνημείο της Αγίας Σοφίας του Σλουτσκ και εναπέθεσαν λουλούδια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων