29/01/2020 29/01/2020 “Mε τα πειράματα των ναζί στο πλαίσιο της γενετικής τους θεωρίας” συνέκρινε τις σύγχρονες παρεμβάσεις στο γενετικό κώδικα ο Πατριάρχης Μόσχας πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. εκφράζοντας παράλληλα τις ανησυχίες του σχετικά με την ανάπτυξη της γενετικής επιστήμης στη Ρωσία και στον κόσμο. “Το δώρο του Θεού πρέπει να είναι ακέραια και οι κίνδυνοι που...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 10:46

“Ναζιστικές πρακτικές” στη γενετική βλέπει ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
“Ναζιστικές πρακτικές” στη γενετική βλέπει ο Πατρ. Μόσχας

“Mε τα πειράματα των ναζί στο πλαίσιο της γενετικής τους θεωρίας” συνέκρινε τις σύγχρονες παρεμβάσεις στο γενετικό κώδικα ο Πατριάρχης Μόσχας πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. εκφράζοντας παράλληλα τις ανησυχίες του σχετικά με την ανάπτυξη της γενετικής επιστήμης στη Ρωσία και στον κόσμο.

“Το δώρο του Θεού πρέπει να είναι ακέραια και οι κίνδυνοι που προκαλούν αυτές οι παρεμβάσεις, ακόμη δεν έχουν εκτιμηθεί. Πρέπει να υπάρξει μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ της θεραπείας των γενετικών ασθενειών και της αναπαραγωγής των ανθρώπων με προγραμματιζόμενα γενετικά χαρακτηριστικά”, δήλωσε ο Πατριάρχης και τόνισε: «Προς το παρόν όλες οι μέθοδοι που μελετάει η επιστήμη, έχουν ελαττώματα τα οποία και πάλι οδηγούν στο θάνατο. Και λένε ότι θα έχουμε πολύ περισσότερα προβλήματα, αν αποκτήσουμε επιτέλους της αθανασία”

“Αυτό είναι κάτι που πράγματι διακόπτει κάθε σχέση με την γνήσια ανθρώπινη φύση και μετατρέπει τον άνθρωπο σε ένα άλλο ον, το οποίο γεννιέται όχι ως καρπός αγάπης και αμοιβαίου σεβασμού, υπομονής και έρωτα, αλλά ως ένας άνθρωπος, που εκ των προτέρων είναι προγραμματισμένος να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά”, συμπέρανε ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων