28/08/2020 28/08/2020 Τη σύσταση Επιτροπής για την ανάπτυξη του Ορθόδοξου Προσκυνηματικού Τουρισμού αποφάσισε μεταξύ άλλων η Ιερά Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας κατά την τελευταίο της συνεδρίαση. Το Ανώτατο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, κατά τη σύνοδό του στις 26 Νοεμβρίου 2019, ενέκρινε και έστειλε για έγκριση στην Ιερά Σύνοδο σχέδιο για τη σύσταση της εν λόγω Επιτροπής, καθώς...
28 Αυγούστου, 2020 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2020 - 8:39

Νέα Επιτροπή Ανάπτυξης του Προσκυνηματικού Τουρισμού

Διαδώστε:
Νέα Επιτροπή Ανάπτυξης του Προσκυνηματικού Τουρισμού

Τη σύσταση Επιτροπής για την ανάπτυξη του Ορθόδοξου Προσκυνηματικού Τουρισμού αποφάσισε μεταξύ άλλων η Ιερά Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας κατά την τελευταίο της συνεδρίαση.

Το Ανώτατο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, κατά τη σύνοδό του στις 26 Νοεμβρίου 2019, ενέκρινε και έστειλε για έγκριση στην Ιερά Σύνοδο σχέδιο για τη σύσταση της εν λόγω Επιτροπής, καθώς και ένα σχέδιο Κανονισμού για τη διατήρηση ενός ενιαίου μητρώου προσκυνημάτων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Οι προτάσεις του Ανωτάτου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν από την Ιερά Σύνοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων