08/11/2019 08/11/2019 Τέσσερα νέα καταφύγια για έγκυες γυναίκες και μητέρες αναμένεται να ανοίξουν εντός του Νοεμβρίου στη Ρωσία. Η δημιουργία των εν λόγω κέντρων κατέστην δυνατή λόγω χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στις ενορίες της χώρας, με την ευλογία αλλά και την προτροπή του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Στόχος των κέντρων αυτών είναι να στηριχθούν...
08 Νοεμβρίου, 2019 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2019 - 9:14

Νέα κέντρα μητρότητας από τη Ρωσική Εκκλησία

Διαδώστε:
Νέα κέντρα μητρότητας από τη Ρωσική Εκκλησία

Τέσσερα νέα καταφύγια για έγκυες γυναίκες και μητέρες αναμένεται να ανοίξουν εντός του Νοεμβρίου στη Ρωσία.

Η δημιουργία των εν λόγω κέντρων κατέστην δυνατή λόγω χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στις ενορίες της χώρας, με την ευλογία αλλά και την προτροπή του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Στόχος των κέντρων αυτών είναι να στηριχθούν οι έγκυες γυναίκες και να περιοριστεί ο αριθμός των αμβλώσεων στην Ρωσία.

Σε αυτά βρίσκουν στέγη, αλλά και στήριξη από δικηγόρο, ψυχολόγο και ιερέα.

“Η πρόληψη των εκτρώσεων, βοηθώντας τις έγκυες γυναίκες αποτελεί προτεραιότητα για το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησία» σχολίασε Μαρία Σουντενίκινα (Kolesnikova), επικεφαλής του τμήματος Προστασίας της Μητρότητας της Συνοδικού Γραφείου Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Τα τελευταία 2 χρόνια, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν λάβει πλήρη βοήθεια σε εκκλησιαστικά καταφύγια και κέντρα ανθρωπιστικής βοήθειας. Η παροχή βοήθειας σε αυτά παρέχεται δωρεάν, ανεξάρτητα από την ιθαγένεια ή τη θρησκεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων