30/11/2019 30/11/2019 Στο κτίριο του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου στο χώρο του ναού της εικόνας της Παναγίας “Όλων των θλιβομένων η χαρά” στη Μπολσάγια Ορντίνκα (Ρωσία) θα γίνουν στις 3 Δεκεμβρίου στις 16.30 τα εγκαίνια του Εκκλησιαστικού μουσείου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συλλογή του νέου Μουσείου έχει έργα τέχνης που φυλάσσονταν στην εν λόγω ενορία. Το μουσείο καλείται...
30 Νοεμβρίου, 2019 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2019 - 15:30

Νέο Εκκλησιαστικό Μουσείο στη Ρωσία

Διαδώστε:
Νέο Εκκλησιαστικό Μουσείο στη Ρωσία

Στο κτίριο του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου στο χώρο του ναού της εικόνας της Παναγίας “Όλων των θλιβομένων η χαρά” στη Μπολσάγια Ορντίνκα (Ρωσία) θα γίνουν στις 3 Δεκεμβρίου στις 16.30 τα εγκαίνια του Εκκλησιαστικού μουσείου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συλλογή του νέου Μουσείου έχει έργα τέχνης που φυλάσσονταν στην εν λόγω ενορία.

Το μουσείο καλείται να γίνει χώρος καλής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και της μουσειακής κοινωνίας, που να ενώνει όλους τους ενορίτες και επισκέπτες του ναού που ενδιαφέρονται για την ιστορία του χώρου τούτου αλλά και των αρχιτεκτονικών μνημείων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων