09/10/2019 09/10/2019 Εγκαινιάστηκε στην περιοχή Καλίνινγκραντ της Ρωσίας το 67ο εκκλησιαστικό καταφύγιο για εγκύους και γυναίκες με παιδιά σε κατάσταση κρίσης. Το κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα τη φορά και παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια από ψυχολόγο, δικηγόρος και κοινωνικό λειτουργό. Το καταφύγιο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Εκκλησίας της Ρωσίας που στόχο έχει την αντιμετώπιση της...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 10:35

Νέο καταφύγιο για εγκύους στο Καλίνινγκραντ

Διαδώστε:
Νέο καταφύγιο για εγκύους στο Καλίνινγκραντ

Εγκαινιάστηκε στην περιοχή Καλίνινγκραντ της Ρωσίας το 67ο εκκλησιαστικό καταφύγιο για εγκύους και γυναίκες με παιδιά σε κατάσταση κρίσης. Το κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα τη φορά και παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια από ψυχολόγο, δικηγόρος και κοινωνικό λειτουργό.

Το καταφύγιο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Εκκλησίας της Ρωσίας που στόχο έχει την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και των περιορισμό των αμβλώσεων.

Τα τελευταία 8 χρόνια, με τη συμμετοχή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, έχουν ανοίξει δεκάδες καταλύματα για γυναίκες που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και πάνω από 100 νέα κέντρα ανθρωπιστικής βοήθειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων