22/01/2020 22/01/2020 Ένα νέο κέντρο φιλοξενίας και επανένταξης αστέγων άνοιξε τις πύλες του στο Εκατέρινγκμπουργκ, από την Φιλανθρωπική Υπηρεσία της τοπικής Μητρόπολης. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα για διάστημα έως 6 μηνών. Στο κέντρο αυτό οι άστεγοι θα έχουν ψυχολογική υποστήριξη, ενώ θα βοηθηθούν στην ανεύρεση εργασίας και την επανένταξη στην κοινωνία. “Η ανάπτυξη έργων...
22 Ιανουαρίου, 2020 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2020 - 8:58

Νέο κέντρο για αστέγους στη Ρωσία

Διαδώστε:
Νέο κέντρο για αστέγους στη Ρωσία

Ένα νέο κέντρο φιλοξενίας και επανένταξης αστέγων άνοιξε τις πύλες του στο Εκατέρινγκμπουργκ, από την Φιλανθρωπική Υπηρεσία της τοπικής Μητρόπολης. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα για διάστημα έως 6 μηνών.
Στο κέντρο αυτό οι άστεγοι θα έχουν ψυχολογική υποστήριξη, ενώ θα βοηθηθούν στην ανεύρεση εργασίας και την επανένταξη στην κοινωνία.
“Η ανάπτυξη έργων όπως το κέντρο επανένταξης στο Εκατέρινγκμπουργκ είναι μία από τις προτεραιότητες της Εκκλησίας σε ότι αφορά τους άστεγους.  Σήμερα, υπάρχουν λίγα τέτοια έργα σε όλη τη χώρα και η εμπειρία καθενός από αυτά είναι μοναδική. Χάρη στο έργο τους, στο μέλλον θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ένα σύστημα κοινωνικής αποκατάστασης των αστέγων. Εξάλλου, το κύριο καθήκον είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να επιστρέψουν στην κοινωνία, να γίνουν και πάλι μέρος της”, λέει η Ιρίνα Μέσκοβα, επικεφαλής του τμήματος παροχής βοήθειας στους άστεγους
Στη Ρωσία, σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, ο αριθμός των αστέγων φτάνει τα 3 εκατομμύρια άτομα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων