16/01/2020 16/01/2020 Ενα νέο κέντρο για την στήριξη και φροντίδα μητέρων, που είναι εξαρτημένες από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά άνοιξε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στην πόλη Βορονέζ. Πρόκειται για το 18ο κέντρο απεξάρτησης, που ανοίγει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Ρωσία με τη συμμετοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και το πρώτο τα τελευταία τέσσερα χρόνια που απευθύνεται...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 12:26

Νέο κέντρο για εθισμένες μητέρες στη Ρωσία

Διαδώστε:
Νέο κέντρο για εθισμένες μητέρες στη Ρωσία

Ενα νέο κέντρο για την στήριξη και φροντίδα μητέρων, που είναι εξαρτημένες από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά άνοιξε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στην πόλη Βορονέζ.

Πρόκειται για το 18ο κέντρο απεξάρτησης, που ανοίγει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Ρωσία με τη συμμετοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και το πρώτο τα τελευταία τέσσερα χρόνια που απευθύνεται σε γυναίκες με παιδιά.


Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης έχει σχεδιαστεί για ένα έτος, κατά το οποίο επαγγελματίες ψυχολόγοι και σύμβουλοι εθισμού θα συνεργαστούν με τις γυναίκες.
Πρόκειται για το μοναδικό αντίστοιχο πρόγραμμα σε όλη τη χώρα καθώς συνδυάζει προγράμματα και πρακτικές που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές, καθώς και μοντέλα για την επανσύνδεση των γυναικών με τα παιδιά τους”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων