30/07/2019 30/07/2019 Ένα νέο κέντρο για την στήριξη των γυναικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα άρχισε να αναγείρεται στην πόλη Κιρόφ στην Ρωσία. Όπως γράφει το Diakoniya.ru το “Σπίτι της Μητέρας” θα μπορεί να φιλοξενεί 16 έγκυες γυναίκες και μητέρες . Στο κέντρο εκτός από τους εθελοντές θα εργάζονται ψυχολόγοι, δικηγόροι και κοινωνικοί λειτουργοί . «Επιδιώκοντας τη συμβουλευτική πριν...
30 Ιουλίου, 2019 - 14:36

Νέο κέντρο για της μητέρες από την Ρωσική Εκκλησία

Διαδώστε:
Νέο κέντρο για της μητέρες από την Ρωσική Εκκλησία

Ένα νέο κέντρο για την στήριξη των γυναικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα άρχισε να αναγείρεται στην πόλη Κιρόφ στην Ρωσία. Όπως γράφει το Diakoniya.ru το “Σπίτι της Μητέρας” θα μπορεί να φιλοξενεί 16 έγκυες γυναίκες και μητέρες .
Στο κέντρο εκτός από τους εθελοντές θα εργάζονται ψυχολόγοι, δικηγόροι και κοινωνικοί λειτουργοί .

«Επιδιώκοντας τη συμβουλευτική πριν από τις αμβλώσεις και βοηθώντας τις μεγάλες οικογένειες, συνειδητοποιήσαμε ότι η βοήθεια πρέπει να είναι ευρύτερη, όχι μόνο ψυχολογική και πνευματική», δήλωσε ο ιερέας Mikhail Kryukov, επικεφαλής του κοινωνικού τμήματος της ιερής επισκοπής.

Τα τελευταία 8 χρόνια, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει ανοίξει 63 καταλύματα για γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και πάνω από 100 νέα κέντρα ανθρωπιστικής βοήθειας. Συνολικά λειτουργούν σήμερα 64 καταφύγια για μητέρες που δημιουργήθηκαν με τη συμμετοχή της Εκκλησίας και περισσότερα από 180 κέντρα εκκλησιαστικής ανθρωπιστικής βοήθειας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων