15/07/2019 15/07/2019 Το Ναό της Παναγίας του Καζάν εγκαινίασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος, την Κυριακή 14 Ιουλίου στο χωριό Μέσεσερκ της Μόσχας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος αναφέρθηκε στην ενότητα της Εκκλησίας και τόνισε προς τους παριστάμενους πιστούς να προσεύχονται για να επέλθει η ειρήνη στην...
15 Ιουλίου, 2019 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2019 - 14:09

Νέο Ναό εγκαινίασε ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Νέο Ναό εγκαινίασε ο Πατρ. Μόσχας

Το Ναό της Παναγίας του Καζάν εγκαινίασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος, την Κυριακή 14 Ιουλίου στο χωριό Μέσεσερκ της Μόσχας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος αναφέρθηκε στην ενότητα της Εκκλησίας και τόνισε προς τους παριστάμενους πιστούς να προσεύχονται για να επέλθει η ειρήνη στην Ουκρανία.

Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανέγερση Ιερών Ναών και τόνισε πως οι ζημιές που υπέστη η Ορθόδοξη Εκκλησία από τους κομμουνιστές ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα τώρα να καλείται εκ νέου να ανοικοδομήσει νέους ναούς.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων