26/02/2019 26/02/2019 Σήμερα, 26 Φεβρουαρίου του 2019, στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξετάστηκε η αίτηση του Μητροπολίτης Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκα κ. Βαρσονοφίου, στην οποία ο ιεράρχης ζήτησε να απαλλαγεί από τα καθήκοντα του διαχειριστή του Πατριαρχείου Μόσχας λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας σχετικά με το ποιμαντικό έργο στη Μητρόπολη της Αγίας Πετρούπολης....
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:44

Νέος διαχειριστής υποθέσεων στο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Νέος διαχειριστής υποθέσεων στο Πατρ. Μόσχας

Σήμερα, 26 Φεβρουαρίου του 2019, στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξετάστηκε η αίτηση του Μητροπολίτης Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκα κ. Βαρσονοφίου, στην οποία ο ιεράρχης ζήτησε να απαλλαγεί από τα καθήκοντα του διαχειριστή του Πατριαρχείου Μόσχας λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας σχετικά με το ποιμαντικό έργο στη Μητρόπολη της Αγίας Πετρούπολης. Στη θέση του διορίστηκε ο Μητροπολίτης Τβέρ και Κάσσινο κ. Σάββας, πρώτος αναπληρωτής του διαχειριστή του Πατριάρχη Μόσχας και πασών  των Ρωσιών, ενώ στη θέση του διορίστηκε ο Επίσκοπος Βοσκρεσένσκ Διονύσσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων