14/02/2019 14/02/2019 Τον 59ο ξενώνα για την προσωρινή φιλοξενία γυναικών και παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα εγκαινίασε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στο Κουργκάν. Τα εγκαίνια και τον αγιασμό ετέλεσε ο Μητροπολίτης Κουργκάν κ. Ιωσήφ. Το έργο υλοποιήθηκε με κονδύλια που διατέθηκαν από το αρμόδιο Συνοδικό Τμήμα που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στον τομέα της πρόληψης των αμβλώσεων και της παροχής...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2019 - 11:32

Νέος ξενώνας για γυναίκες στο Κουργκάν

Διαδώστε:
Νέος ξενώνας για γυναίκες στο Κουργκάν

Τον 59ο ξενώνα για την προσωρινή φιλοξενία γυναικών και παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα εγκαινίασε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στο Κουργκάν. Τα εγκαίνια και τον αγιασμό ετέλεσε ο Μητροπολίτης Κουργκάν κ. Ιωσήφ.

Το έργο υλοποιήθηκε με κονδύλια που διατέθηκαν από το αρμόδιο Συνοδικό Τμήμα που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στον τομέα της πρόληψης των αμβλώσεων και της παροχής βοήθειας σε έγκυες γυναίκες, μητέρες σε δύσκολη κατάσταση και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος.

Το νέο κέντρο προσφέρει προσωρινό καταφύγιο, λειτουργώντας σε συμφωνία με άλλα τοπικά κοινωνικά προγράμματα που παρέχουν βοήθεια σε οικογένειες και παιδιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων