24/02/2020 24/02/2020 Ενας νέος Ορθόδοξος ναός αφιερωμένος στον Αγιο Σεραφείμ του Σάρωφ εγκαινιάστηκε στις Φιλιππίνες από την Ρωσική Εκκλησία. Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Μητροπολίτης Μανίλα και Ανόι, κ. Παύλος, συγχοροστατούντων πολλών Κληρικών της χώρας. «Αγαπητοί αδελφοί, από το βάθος της καρδιάς μου, σας χαιρετω θερμά αυτή την ξεχωριστή ημέρα για όλους μας. Σήμερα ζητήσαμε ιδιαίτερα...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 8:20

Ένας Ορθόδοξος Ναός στις Φιλιππίνες

Διαδώστε:
Ένας Ορθόδοξος Ναός στις Φιλιππίνες

Ενας νέος Ορθόδοξος ναός αφιερωμένος στον Αγιο Σεραφείμ του Σάρωφ εγκαινιάστηκε στις Φιλιππίνες από την Ρωσική Εκκλησία. Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Μητροπολίτης Μανίλα και Ανόι, κ. Παύλος, συγχοροστατούντων πολλών Κληρικών της χώρας.

«Αγαπητοί αδελφοί, από το βάθος της καρδιάς μου, σας χαιρετω θερμά αυτή την ξεχωριστή ημέρα για όλους μας. Σήμερα ζητήσαμε ιδιαίτερα από τον Κύριο να μας στείλει τη Θεία Χάρη Του και να αγιάσει αυτόν τον ναό, έτσι ώστε όλοι όσοι έρχονται σ ‘αυτόν να ενωθούν με τον Θεό με την προσευχή» τόνισε ο Μητροπολίτης και πρόσθεσε ότι η Επισκοπή των Φιλιππίνων αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.
«Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας, για τη συμμετοχή σας στην κατασκευή αυτού του ιερού ναού» υπογράμμισε

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων