01/10/2020 01/10/2020 Πραγματοποιήθηκε χθες 30 Σεπτεμβρίου η πρώτη συνεδρίαση του Νομικού Συμβουλίου, που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο της Συνοδικής Επιτροπής του Πατριαρχείου Μόσχας, για τα Οικογενειακά Θέματα και  την Προστασία της Μητρότητας και της Παιδικής Παιδείας. Στο Συμβούλιο συμμετέχουν ειδικοί στον τομέα της ρωσικής και διεθνούς νομοθεσίας. Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συζήτησαν τα πιο επείγοντα θέματα προστασίας των...
01 Οκτωβρίου, 2020 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 - 16:42

Νομικό Συμβούλιο για την προστασία της οικογένειας

Διαδώστε:
Νομικό Συμβούλιο για την προστασία της οικογένειας

Πραγματοποιήθηκε χθες 30 Σεπτεμβρίου η πρώτη συνεδρίαση του Νομικού Συμβουλίου, που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο της Συνοδικής Επιτροπής του Πατριαρχείου Μόσχας, για τα Οικογενειακά Θέματα και  την Προστασία της Μητρότητας και της Παιδικής Παιδείας.
Στο Συμβούλιο συμμετέχουν ειδικοί στον τομέα της ρωσικής και διεθνούς νομοθεσίας.
Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συζήτησαν τα πιο επείγοντα θέματα προστασίας των μητέρων και των παιδιών στη σύγχρονη κοινωνία και ανέλυσαν δράσεις για να διασφαλίσουν την προστασία των συμφερόντων της γονικής κοινότητας, των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών, της ζωής και της υγείας των οικογενειών και των παιδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων