16/02/2021 16/02/2021 Με αφορμή την εθνική επέτειο των 217 ετών από την πρώτη εξέγερση των Σέρβων κατά του οθωμανικού ζυγού το 1804, ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς τίμησε εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας, αλλά και άλλων χωρών. Μεταξύ αυτών ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος και ο Αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γιούρι Μπορίσοφ. Στον...
16 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:03

Ο Αλ. Βούτσιτς τιμά τον Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Ο Αλ. Βούτσιτς τιμά τον Πατριάρχη Μόσχας

Με αφορμή την εθνική επέτειο των 217 ετών από την πρώτη εξέγερση των Σέρβων κατά του οθωμανικού ζυγού το 1804, ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς τίμησε εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας, αλλά και άλλων χωρών.
Μεταξύ αυτών ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος και ο Αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γιούρι Μπορίσοφ.


Στον Μακαριώτατο απονεμήθηκε το παράσημο του Τάγματος της Δημοκρατίας της Σερβίας, που είναι η μεγαλύτερη τιμητική διάκριση του σερβικού κράτους.
Στο πλαίσιο των βραβεύσεων αυτών το Σερβικό Κράτος τίμησε και τον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για την προσφορά του στην ανάπτυξη των ελληνο-σερβικών σχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το Σερβικό κράτος τίμησε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων