31/07/2023 31/07/2023 Ο ιεράρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Επίσκοπος Σλαυονίας κ. Ιωάννης, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία για ιδιωτική επίσκεψη, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κυρίλλου, επισκέφθηκε τη Σταυροπηγιακή Μονή Danilov, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιο. Κατά τη διάρκεια της...
31 Ιουλίου, 2023 - 19:16

Ο Επίσκοπος Σλαυονίας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ στη Μόσχα

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Σλαυονίας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ στη Μόσχα

Ο ιεράρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Επίσκοπος Σλαυονίας κ. Ιωάννης, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία για ιδιωτική επίσκεψη, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κυρίλλου, επισκέφθηκε τη Σταυροπηγιακή Μονή Danilov, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιο.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, που έγινε σε ζεστό κλίμα, οι συμμετέχοντες συζήτησαν για την τρέχουσα κατάσταση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσικής και της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των λαών της ίδιας πίστης που τρέφονται από αυτές, και αντάλλαξαν δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων