17/09/2020 17/09/2020 Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος και το Πνευματικό και Πολιτιστικό Ορθόδοξο Κέντρο της Ρωσίας στο Παρίσι για τέταρτη φορά θα συμμετάσχουν στις Ευρωπαϊκές Ημέρες της Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς (Journées européennes du Patrimoine). Τις ημέρες αυτές ο Ιερός Ναός που ανήκει στο Πατριαρχείο Μόσχας και το Κέντρο θα ανοίξουν τις...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 21:42

Ο Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στο Παρίσι στις Ευρωπαϊκές Ημέρες της Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Διαδώστε:
Ο Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στο Παρίσι στις Ευρωπαϊκές Ημέρες της Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος και το Πνευματικό και Πολιτιστικό Ορθόδοξο Κέντρο της Ρωσίας στο Παρίσι για τέταρτη φορά θα συμμετάσχουν στις Ευρωπαϊκές Ημέρες της Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς (Journées européennes du Patrimoine). Τις ημέρες αυτές ο Ιερός Ναός που ανήκει στο Πατριαρχείο Μόσχας και το Κέντρο θα ανοίξουν τις πόρτες τους για επισκέπτες, όπως και πολλά μουσεία, μνημεία και κυβερνητικά κτίρια της Γαλλίας.

Ο ναός θα είναι ανοικτός για ελεύθερη πρόσβαση το Σάββατο και την Κυριακή 10 π.μ. με 7 μ.μ. Οι κληρικοί και οι υπάλληλοι θα χαρούν να δουν τους επισκέπτες και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.

Μετάφραση – Πρακτορείο Ορθοδοξία – Irina Tresorukova

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων