01/02/2020 01/02/2020 Απαντήσεις στο ερώτημα που έθεσαν πιστοί, για το αν ο κορονοϊος μπορεί να μεταδοθεί μέσα από τη Θεία Μετάληψη, έδωσαν Ιερείς στη Ρωσία.  “Δεν υπάρχει κίνδυνος της μετάδοσης του ιού μέσα από την Θεία Μετάληψη, καθώς στο ιερό ποτήριο δεν βρίσκεται ψωμί και κρασί, αλλά ο ίδιος ο Χριστός. Οπότε δεν μπορεί να φοβόμαστε τίποτα”,...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2020 - 10:51

“Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από την Θεία Μετάληψη”

Διαδώστε:
“Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από την Θεία Μετάληψη”

Απαντήσεις στο ερώτημα που έθεσαν πιστοί, για το αν ο κορονοϊος μπορεί να μεταδοθεί μέσα από τη Θεία Μετάληψη, έδωσαν Ιερείς στη Ρωσία. 

“Δεν υπάρχει κίνδυνος της μετάδοσης του ιού μέσα από την Θεία Μετάληψη, καθώς στο ιερό ποτήριο δεν βρίσκεται ψωμί και κρασί, αλλά ο ίδιος ο Χριστός. Οπότε δεν μπορεί να φοβόμαστε τίποτα”, τόνισε, ο Πρωθιερέας Ίγκορ Ζούγιεφ.

Επίσης, οι ιερείς υπογράμμισαν ότι προς το παρόν στη Ρωσία δεν υπάρχουν κρούσματα του κορονοϊού και δεν πρέπει να φοβούνται να μετέχουν στις ακολουθίες και τα μυστήρια της Εκκλησίας, με την πρόφαση ότι μπορεί να κολλήσουν τον ιό λόγω της επιδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων