17/05/2019 17/05/2019 Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, του Πατριαρχείου  της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων συναντήθηκε με τον Γ. Μουατσίτζε, νεοδιορισθέντα επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας επί της Εθνικής Διοίκησης της Παλαιστίνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που παρουσιάζουν αμοιβαίο ενδιαφέρον. Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ μίλησε για την παρουσία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας...
17 Μαΐου, 2019 - 9:43

Ο Μητρ. Ιλαρίων για τις σχέσεις με τους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ιλαρίων για τις σχέσεις με τους Αγίους Τόπους

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, του Πατριαρχείου  της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων συναντήθηκε με τον Γ. Μουατσίτζε, νεοδιορισθέντα επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας επί της Εθνικής Διοίκησης της Παλαιστίνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που παρουσιάζουν αμοιβαίο ενδιαφέρον. Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ μίλησε για την παρουσία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στα Ιερά Χώματα και για την συνεργασία του Πατριαρχείου Μόσχας με την αδελφική Ορθόδοξη Εκκλησία Ιεροσολύμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων