11/02/2019 11/02/2019 Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία κάλεσε όλες τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους να μην έχουν καμία επικοινωνία με την αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (OCU)και ευχαρίστησε τους Μοναχούς που αρνήθηκαν να δεχθούν την αντιπροσωπεία της OCU. “Ειλικρινά ελπίζω ότι το Άγιο Όρος, θα λάβει τη σωστή απόφαση” έγραψε σε άρθρο του στο Jesus-portal.ru, ο Πρόεδρος του...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:00

Ο Μητρ. Βολοκολάμσκ απευθύνεται στο Άγιο Όρος

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Βολοκολάμσκ απευθύνεται στο Άγιο Όρος

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία κάλεσε όλες τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους να μην έχουν καμία επικοινωνία με την αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (OCU)και ευχαρίστησε τους Μοναχούς που αρνήθηκαν να δεχθούν την αντιπροσωπεία της OCU.

“Ειλικρινά ελπίζω ότι το Άγιο Όρος, θα λάβει τη σωστή απόφαση” έγραψε σε άρθρο του στο Jesus-portal.ru, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης  Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων.

“Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία αγαπά το Αγιο Όρος και ήταν ευτυχής να το επισκέπτεται κάθε φορά που ήταν δυνατόν. Αλλά ο λόγος αυτής της αγάπης δεν είναι η αρχαιότητα, η αρχιτεκτονική ή τα πανέμορφα τοπία, αλλά κυρίως επειδή το Αγιο όρος παραμένει το οχυρό της εκκλησιαστικής αλήθειας για εκατομμύρια Ορθόδοξους Χριστιανούς “, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων