18/11/2020 18/11/2020 Τις ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ύστερα και από την διάγνωση πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, έστειλε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων.  “Μακαριώτατε, Με αγωνία...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 9:12

Ο Μητρ. Βολοκολάμσκ ευχήθηκε στον Αρχιεπ. Αλβανίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Βολοκολάμσκ ευχήθηκε στον Αρχιεπ. Αλβανίας

Τις ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ύστερα και από την διάγνωση πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, έστειλε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων. 

“Μακαριώτατε, Με αγωνία πληροφορήθηκα το γεγονός ότι Σας έπληξε η επικίνδυνη νόσος. Δέομαι θερμώς στον Ελεήμονα Σωτήρα μας Κύριο Ιησού Χριστό, τον θεραπεύοντα πᾶσαν νόσον ἐν τῷ λαῷ (Ματθ. 4. 23), υπέρ ενισχύσεως των ψυχικών τε και σωματικών Σας δυνάμεων σε αυτή τη δοκιμασία. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση προς παρηγοριά του θεοσώστου Σας αλβανικού ποιμνίου και για τη χαρά όλων, όσοι Σας αγαπούν και τιμούν. Μετ᾽ ευλαβούς εν Κυρίω αγάπης, διατελώ. † ο Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας”, αναφέρει. 

Υπενθυμίζεται πως τις ευχές του για καλή ανάρρωση έστειλε στον Μακαριώτατο και ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ – Ευχές Πατριάρχη Κύριλλου στον Μακ. Αναστάσιο Αλβανίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων