10/06/2019 10/06/2019 Την Κύπρο επισκέφθηκε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και συνόδευε στις επισκέψεις του ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο κ. Στανισλάβ Οσάτσι. Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ πραγματοποίησε επίσκεψη...
10 Ιουνίου, 2019 - 8:36

Ο Μητρ. Βολοκολάμσκ στην Κύπρο

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Βολοκολάμσκ στην Κύπρο

Την Κύπρο επισκέφθηκε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.
Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και συνόδευε στις επισκέψεις του ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο κ. Στανισλάβ Οσάτσι.
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, όπου έγινε δεκτός από Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις διορθόδοξες σχέσεις, ενώ μίλησαν και για θέματα που απασχολούν την παγκόσμια Ορθοδοξία
και ιδιαίτερα το Ουκρανικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων