06/07/2022 06/07/2022 Στο Συμβούλιο Συνεργασίας με Θρησκευτικές Ενώσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας το οποίο τελεί υπό την προεδρία του Βλαντίμιρ Πούτιν εντάχθηκε από χθες, κατόπιν σχετικής έκδοσης διατάγματος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος.  Η έκδοση του διατάγματος αναρτήθηκε και στην επίσημη διαδικτυακή πύλη νομικών πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Τη συγκεκριμένη...
06 Ιουλίου, 2022 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 12:21

Ο Μητροπολίτης Αντώνιος μέλος του Συμβουλίου Συνεργασίας με τις Θρησκευτικές Ενώσεις της Ρωσίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αντώνιος μέλος του Συμβουλίου Συνεργασίας με τις Θρησκευτικές Ενώσεις της Ρωσίας

Στο Συμβούλιο Συνεργασίας με Θρησκευτικές Ενώσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας το οποίο τελεί υπό την προεδρία του Βλαντίμιρ Πούτιν εντάχθηκε από χθες, κατόπιν σχετικής έκδοσης διατάγματος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος. 

Η έκδοση του διατάγματος αναρτήθηκε και στην επίσημη διαδικτυακή πύλη νομικών πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Τη συγκεκριμένη θέση κατείχε ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του Τμήματος και νυν Μητροπολίτης Βουδαπέστης και Ουγγαρίας κ. Ιλαρίων, ο οποίος με απόφαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Μόσχας αντικαταστάθηκε από τον Μητροπολίτη κ. Αντώνιο.

Πηγή φωτογραφίας: mospat.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων