24/07/2021 26/07/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Επίσκεψη στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Ρωσία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, κατόπιν αποδοχής της σχετικής πρόσκλησης του Γάλλου Πρέσβη Πιέρ Λεβί. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος....
24 Ιουλίου, 2021 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 19:01

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ στον Πρέσβη της Γαλλίας στη Ρωσία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ στον Πρέσβη της Γαλλίας στη Ρωσία
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Επίσκεψη στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Ρωσία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, κατόπιν αποδοχής της σχετικής πρόσκλησης του Γάλλου Πρέσβη Πιέρ Λεβί.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Ο επικεφαλής της Γαλλικής διπλωματικής αποστολής στη Μόσχα ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού στην Γαλλία, και ειδικότερα για την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση και την πρόοδο που έχει σημειωθεί αναφορικά με τον εμβολιασμό του πληθυσμού. Επίσης, απάντησε σε ερωτήσεις του εκπροσώπου του Πατριαρχείου Μόσχας σχετικά με τις πλημμύρες που πλήττουν τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και άλλες χώρες.

Στην συνάντηση παρέστη επίσης ο Πρώτος Γραμματέας της Γαλλικής Πρεσβείας Νικολά Μπρουτέν.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων