09/06/2023 09/06/2023 Με την αντιπρόεδρο της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, A. Κουζνέτσοβα, είχε συνάντηση χθες, Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας. Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συζήτησαν, ειδικότερα, τις προοπτικές συνεργασίας για την υλοποίηση διεθνών πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην ενίσχυση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών, μεταξύ...
09 Ιουνίου, 2023 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 8:20

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ συναντήθηκε με τη Αντιπρόεδρο της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ συναντήθηκε με τη Αντιπρόεδρο της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας

Με την αντιπρόεδρο της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, A. Κουζνέτσοβα, είχε συνάντηση χθες, Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συζήτησαν, ειδικότερα, τις προοπτικές συνεργασίας για την υλοποίηση διεθνών πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην ενίσχυση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών, μεταξύ άλλων στο πλαίσιο του προγράμματος Family and Peace.

Στο τέλος της συνάντησης ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος ευχαρίστησε την κ. Κουζνέτσοβα για την επίσκεψη και επεσήμανε ότι Εκκλησία και κράτος θα πρέπει να συνεχίσουν τη  συνεργασία τους για την ενίσχυση των παραδοσιακών θεσμών και αξιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων