09/02/2023 09/02/2023 Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Πρέσοβ και πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ.κ. Ραστισλάβ για την επέτειο της ενθρόνισής του. “Σας συγχαίρω θερμά για την επόμενη επέτειο της ενθρόνισής σας. Αποτελείται παράδειγμα για την  αγάπη, την ταπεινοφροσύνη και την πραότητά σας. Την πανηγυρική αυτή ημέρα, σας...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 12:33

Ο Μόσχας Κύριλλος για την επέτειο ενθρόνισης του Τσεχίας Ραστισλάβ

Διαδώστε:
Ο Μόσχας Κύριλλος για την επέτειο ενθρόνισης του Τσεχίας Ραστισλάβ

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Πρέσοβ και πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ.κ. Ραστισλάβ για την επέτειο της ενθρόνισής του.

“Σας συγχαίρω θερμά για την επόμενη επέτειο της ενθρόνισής σας. Αποτελείται παράδειγμα για την  αγάπη, την ταπεινοφροσύνη και την πραότητά σας. Την πανηγυρική αυτή ημέρα, σας εύχομαι  υγεία και να έχετε την αμέριστη βοήθεια από τον Ελεήμονα Θεό, έτσι ώστε να σας ενισχύσει με δύναμη για πολλά έτη“, όπως αναφέρει στο μήνυμά του ο Προκαθήμενος της εν Ρωσία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Αρχιεπίσκοπος Πρέσοβ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων