17/10/2020 17/10/2020 Ο ναός του Ντμμίτρι Ντονσκόι στο Μπούτοβο της Μόσχας, ο οποίος θα είναι κύριος χώρος της πνευματικής στήριξης της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας της Ρωσίας, δε θα προορίζεται μόνο για τους αθλητές αλλά για όλους τους πιστούς, δήλωσε ο επικεφαλής της Πατριαρχικής επιτροπής σε θέματα φυσικής αγωγής και αθλητισμού, Μητροπολίτης Μούρμανσκ και Μοντσεγκόρσκ κ. Μητροφάνης. “Για...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 12:56

“Ο Ναός των Ρώσων Ολυμπικονικών κατασκευάζεται για όλους”

Διαδώστε:
“Ο Ναός των Ρώσων Ολυμπικονικών κατασκευάζεται για όλους”

Ο ναός του Ντμμίτρι Ντονσκόι στο Μπούτοβο της Μόσχας, ο οποίος θα είναι κύριος χώρος της πνευματικής στήριξης της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας της Ρωσίας, δε θα προορίζεται μόνο για τους αθλητές αλλά για όλους τους πιστούς, δήλωσε ο επικεφαλής της Πατριαρχικής επιτροπής σε θέματα φυσικής αγωγής και αθλητισμού, Μητροπολίτης Μούρμανσκ και Μοντσεγκόρσκ κ. Μητροφάνης.

“Για πολλούς λόγους οι παράμετροι του ναού καθορίστηκαν από το μέγεθος της περιοχής, όπου βρίσκεται. και μάλιστα λαμβάνεται υπόψη το εύρος ποιμαντικής, κοινωνικής και εκπαιδευτικής δράσης, την οποία διεξάγει η ενορία υπό την ηγεσία του πρωθιερέα Ανδρέι Αλεξέγιεφ”, εξήγησε ο Μητροπολίτης και είπε ότι οι αθλητές δε θα είναι οι μοναδικοί πιστοί που θα μεταλαμβάνουν στον Ιερό Ναό.

“Κάθε ναός της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ανοικτός για όσους θέλουν θα ζουν εν Χριστώ, για όσους ψάχνουν το δρόμο τους στον Θεό”, τόνισε ο Μητροπολίτης Μούρμανσκ και Μοντσεγκόρσκ κ. Μητροφάνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων