17/02/2020 17/02/2020 Στα ανατολικά της Μόσχας στην περιοχή Νοβογκιρέγιεβο ολοκληρώνεται η κατασκευή του ναού του Αγίου Ισάξιου Δούκα Βλαντίμηρου, τα θυρανοίξια του οποίου θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2020. “Ηδη τοποθετήθηκαν τρούλοι με σταυρούς και ολοκληρώθηκε η στέγη. Ξεκίνησαν, επίσης, εργασίες της εσωτερικής διακόσμησης η οποία θα ολοκληρωθεί το Μάιο. Το καλοκαίρι θα τοποθετηθεί το εικονοστάσιο”, ανέφεραν...
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 20:30

Ο νέος ναός του Αγίου Βλαδιμήρου στη Μόσχα

Διαδώστε:
Ο νέος ναός του Αγίου Βλαδιμήρου στη Μόσχα
Στα ανατολικά της Μόσχας στην περιοχή Νοβογκιρέγιεβο ολοκληρώνεται η κατασκευή του ναού του Αγίου Ισάξιου Δούκα Βλαντίμηρου, τα θυρανοίξια του οποίου θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2020.
“Ηδη τοποθετήθηκαν τρούλοι με σταυρούς και ολοκληρώθηκε η στέγη. Ξεκίνησαν, επίσης, εργασίες της εσωτερικής διακόσμησης η οποία θα ολοκληρωθεί το Μάιο. Το καλοκαίρι θα τοποθετηθεί το εικονοστάσιο”, ανέφεραν στο γραφείο Τύπου του επόπτη του προγράμματος “200 ναοί στη Μόσχα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων