01/08/2019 01/08/2019 Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος επισκέφτηκε την Τετάρτη το χωριό Ομπρότσνογιε στην Μορδοβία, όπου βρίσκονται οι τάφοι του παππού και της γιαγιάς του και ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση. Ο παππούς του ήταν ιερέας, συνελήφθη το 1921 και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής, πάνω από 20 χρόνια με μικρά διαλείμματα, πέρασε στα στρατόπεδα...
01 Αυγούστου, 2019 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2019 - 12:04

Ο παππούς του Πατρ. Μόσχας και η προφητεία για τον εγγονό του

Διαδώστε:
Ο παππούς του Πατρ. Μόσχας και η προφητεία για τον εγγονό του

Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος επισκέφτηκε την Τετάρτη το χωριό Ομπρότσνογιε στην Μορδοβία, όπου βρίσκονται οι τάφοι του παππού και της γιαγιάς του και ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση.
Ο παππούς του ήταν ιερέας, συνελήφθη το 1921 και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής, πάνω από 20 χρόνια με μικρά διαλείμματα, πέρασε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στις φυλακές

Ο Μητροπολίτης Σαράνσκ και Μορδοβίας κ. Ζηνόβιος παρέδωσε στον Προκαθήμενο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησία εκκλησιαστικά σκεύη που βρέθηκαν κατά την ανακαίνιση στην οροφή του σπιτιού του παππού του, όπου προφανώς τα έκρυψε εκείνος στα χρόνια των διωγμών.

“Μάλλον έτσι ο π. Βασίλειος τα φύλαξε για τον εγγονό του, στον οποίο προφήτεψαν ότι θα γίνει Επίσκοπος, ενώ ήταν μωρό”, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πατριαρχείου Μόσχας, π. Αλέξανδρ Βόλκοφ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων