24/09/2020 24/09/2020 Με την ανώτατη διάκριση της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας τίμησε τον υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, κατά τη συνάντηση που είχαν στο Πατριαρχικό Μέγαρο. Ο Μακαριώτατος εξήρε τη συμβολή του υπουργού στην εδραίωση της ειρήνης και της δικαιοσύνης στον τομέα των διεθνών σχέσεων και στην ανάπτυξη...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 9:24

Ο Πατρ. Κύριλλος τιμά τον Σ. Λαβρόφ

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Κύριλλος τιμά τον Σ. Λαβρόφ

Με την ανώτατη διάκριση της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας τίμησε τον υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, κατά τη συνάντηση που είχαν στο Πατριαρχικό Μέγαρο.
Ο Μακαριώτατος εξήρε τη συμβολή του υπουργού στην εδραίωση της ειρήνης και της δικαιοσύνης στον τομέα των διεθνών σχέσεων και στην ανάπτυξη της συνεργασίας εκκλησίας-κράτους στη Ρωσική Ομοσπονδία.


Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για την τιμή που του έκανε και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτό είναι μια αναγνώριση του επιπέδου συνεργασίας που έχουμε επιτύχει μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στον τομέα της πνευματικής και ηθικής βελτίωσης των διεθνών σχέσεων και της προστασίας του Χριστιανισμού»

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων