13/08/2019 13/08/2019 Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο πέντε επιστημόνων σε στρατιωτική βάση στην Ρωσία, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Απευθυνόμενος προς τον Διευθυντή του Ρωσικού Ομοσπονδιακού Πυρηνικού Κέντρου, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησία εκφράζει τη θλίψη του για το γεγονός αυτό και του ζητεί να μεταφέρει στους συγγενείς...
13 Αυγούστου, 2019 - 8:28

Ο Πατρ. Μόσχας για την τραγωδία στη στρατιωτική βάση

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας για την τραγωδία στη στρατιωτική βάση

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο πέντε επιστημόνων σε στρατιωτική βάση στην Ρωσία, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.
Απευθυνόμενος προς τον Διευθυντή του Ρωσικού Ομοσπονδιακού Πυρηνικού Κέντρου, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησία εκφράζει τη θλίψη του για το γεγονός αυτό και του ζητεί να μεταφέρει στους συγγενείς και τους οικείους των θυμάτων των τραγωδίας την ειλικρινή του συμπάθεια.
Αναφέρει επίσης, ότι η Ιερά Μητρόπολης Νίνζι Νοβκορόντ είναι έτοιμη να να παράσχει την αναγκαία πνευματική βοήθεια και υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται τώρα ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σε δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη σε στρατιωτική βάση στην περιφέρεια Αρκανγκέλσκ κατά τη διάρκεια δοκιμών πυραυλοκινητήρων υγρού καυσίμου.

Σύμφωνα με τη ρωσική κρατική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας Rosatom, το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μηχανικών και τεχνικών εργασιών στις πηγές ισοτόπων.

Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ τρεις άλλοι εργαζόμενοι υπέστησαν τραύματα και εγκαύματα. Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων