19/07/2019 19/07/2019 Την Τετάρτη 17 Ιουλίου ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος επισκέφθηκε το φόρουμ νεολαίας που πραγματοποιεί το Τμήμα Νεολαίας του Πατριαρχείου. Το φόρουμ παρακολουθούν νέοι ηλικίας 18 έως 35 ετών από τη Ρωσία και τις ξένες χώρες και παρουσιάζει 50 περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς και την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το...
19 Ιουλίου, 2019 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2019 - 9:51

Ο Πατρ. Μόσχας κοντά στη νεολαία

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας κοντά στη νεολαία

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος επισκέφθηκε το φόρουμ νεολαίας που πραγματοποιεί το Τμήμα Νεολαίας του Πατριαρχείου.

Το φόρουμ παρακολουθούν νέοι ηλικίας 18 έως 35 ετών από τη Ρωσία και τις ξένες χώρες και παρουσιάζει 50 περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς και την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τη Σερβία, τη Λετονία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία. Φέτος τιμάται η 5η επέτειος του κινήματος “Ορθόδοξοι εθελοντές”, που ιδρύθηκε την 700η επέτειο από τη γέννηση του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ.

“Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούμε τέτοιες συναντήσεις νεολαίας μία φορά το χρόνο κοντά στην Λαύρα της Αγίας Τριάδας, κάτω από την προσευχή του Αγίου Σεργίου. Η νεολαία είναι μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ανθρώπινης ζωής” ανέφερε ο Μακαριώτατος στο χαιρετισμό του.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων