16/08/2019 16/08/2019 Το Πατριαρχείο Μόσχας αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης προκειμένου να προσεγγίσει περισσότερους πιστούς αλλά κυρίως να προσεγγίσει νέους που είναι και οι πιο δεινοί χρήστες των ψηφιακών μέσων. Έτσι με μεγάλη συχνότητα φωτογραφίες του Πατριάρχη Μόσχας από το αρχείο του αλλά και την επικαιρότητα ανεβαίνουν κυρίως στο ίνσταγκραμ με αποσπάσματα από ομιλίες του,...
16 Αυγούστου, 2019 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2019 - 19:10

Ο Πατρ. Μόσχας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για καλό σκοπό

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για καλό σκοπό

Το Πατριαρχείο Μόσχας αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης προκειμένου να προσεγγίσει περισσότερους πιστούς αλλά κυρίως να προσεγγίσει νέους που είναι και οι πιο δεινοί χρήστες των ψηφιακών μέσων.

Έτσι με μεγάλη συχνότητα φωτογραφίες του Πατριάρχη Μόσχας από το αρχείο του αλλά και την επικαιρότητα ανεβαίνουν κυρίως στο ίνσταγκραμ με αποσπάσματα από ομιλίες του, δηλώσεις του και συνεντεύξεις του.

Αν και οι ακόλουθοι του είναι μόνο 83,9 χιλιάδες η προσπάθεια συνεχίζεται με την ομάδα κοινωνικής δικτύωσης του Πατριάρχη να έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά.

Μερικά αποσπάσματα από τις αναρτήσεις είναι τα παρακάτω:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων