25/12/2019 25/12/2019 Διευρυμένη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε χθες 24 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Κέντρο Αμυντικής Διαχείρισης στη Μόσχα, παρουσία του Προέδρου της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, του Αρχηγού  των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών  των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου Στην ομιλία του, ο κ. Πούτιν  αρχηγός του κράτους συνόψισε τις δραστηριότητες των...
25 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2019 - 11:41

Ο Πατρ. Μόσχας στο Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας στο Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας

Διευρυμένη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε χθες 24 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Κέντρο Αμυντικής Διαχείρισης στη Μόσχα, παρουσία του Προέδρου της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, του Αρχηγού  των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών  των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου

Στην ομιλία του, ο κ. Πούτιν  αρχηγός του κράτους συνόψισε τις δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων το 2019 και προσδιόρισε τους στόχους και τις προτεραιότητες για το επόμενο έτος.

Ο Πατριάρχης Μόσχας και ο επικεφαλής Συνοδικού Τμήματος του Πατριαρχείου για Συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις παρακολούθησαν τη συνάντηση ως προσκεκλημένοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων