27/05/2019 27/05/2019 Με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Θορμπγιόρν Γιάγκλαντ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Στρασβούργο. “Τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με απασχολούν πολύ τελευταία ως Πατριάρχη”, δήλωσε ο κ. κ. Κύριλλος, προσθέτοντας ότι «τα δικαιώματα και οι ελευθερίες είτε συνδέουν τους...
27 Μαΐου, 2019 - 14:26

Ο Πατρ. Μόσχας στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Θορμπγιόρν Γιάγκλαντ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Στρασβούργο.

“Τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με απασχολούν πολύ τελευταία ως Πατριάρχη”, δήλωσε ο κ. κ. Κύριλλος, προσθέτοντας ότι «τα δικαιώματα και οι ελευθερίες είτε συνδέουν τους ανθρώπους είτε τους χωρίζουν»

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας υπογράμμισε ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης «προωθεί την ενότητα με έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ο Γιάγκλαντ από την πλευρά του, δήλωσε ότι η επίσκεψη του επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Στρασβούργο επιβεβαιώνει ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης υπερασπίζεται την ελευθερία της θρησκείας και του διαθρησκευτικού διαλόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων