10/06/2020 10/06/2020 Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος αναμένεται να τελέσει τον αγιασμό του κυρίου ναού των Ενόπλων Δυνάμεων, τα εγκαίνια του οποίου  θα γίνουν στις 22 Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε από την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία “Προγραμματίζουμε ότι την ημέρα αυτή θα γίνει ο αγιασμός και ότι ο Πατριάρχης θα χοροστατήσει στην τελετή. Τα μέτρα υγιεινής...
10 Ιουνίου, 2020 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 11:59

Ο Πατρ. Μόσχας στον αγιασμό του Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας στον αγιασμό του Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος αναμένεται να τελέσει τον αγιασμό του κυρίου ναού των Ενόπλων Δυνάμεων, τα εγκαίνια του οποίου  θα γίνουν στις 22 Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε από την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία
“Προγραμματίζουμε ότι την ημέρα αυτή θα γίνει ο αγιασμός και ότι ο Πατριάρχης θα χοροστατήσει στην τελετή. Τα μέτρα υγιεινής θα τηρούνται σχολαστικά”,  δήλωσε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για Θέματα Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Λεγκόιντα.
Αναφερόμενος στα μέτρα, ο κ. Λεγκόιντα τόνισε ότι θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, ο αριθμός των ανθρώπων που θα βρίσκονται στον ναό θα είναι περιορισμένος, θα φορούν μάσκες και γάντια ενώ θα γίνεται τακτική απολύμανση.
“Όλα αυτά τα μέτρα θα τηρηθούν”, τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων