25/02/2019 25/02/2019 Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο, για την επέτειο ενθρόνισής του, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Ο Πατριάρχης Κύριλλος, έκανε λόγο γα την αφοσίωση του κ.κ. Νεόφυτου στην υπηρεσία του Θεού, με πραότητα  και ταπεινότητα. “Σε αυτή την εορταστική ημέρα για σας, σας ευχόμαστε να έχετε ψυχική και...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:06
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2019 - 9:08

Ο Πατρ. Μόσχας συγχαίρει τον Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας συγχαίρει τον Πατρ. Βουλγαρίας

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο, για την επέτειο ενθρόνισής του, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος, έκανε λόγο γα την αφοσίωση του κ.κ. Νεόφυτου στην υπηρεσία του Θεού, με πραότητα  και ταπεινότητα. “Σε αυτή την εορταστική ημέρα για σας, σας ευχόμαστε να έχετε ψυχική και σωματική δύναμης, και με τη βοήθεια του Ιησού Χριστού να συνεχίσετε το πατριαρχικό σας έργο” αναφέρει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων