09/05/2019 09/05/2019 Κατάθεση στεφάνου στον Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κοντά στο Κρεμλίνο κατέθεσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Στην τελετή παραβρέθηκαν πλήθος Ιεραρχών και Ιερέων, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Ρωσίας και αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων. Μετά την κατάθεση των στεφάνων ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και εν συνεχεία η μπάντα του...
09 Μαΐου, 2019 - 8:03

Ο Πατρ. Μόσχας τιμά τον Άγνωστο Στρατιώτη

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας τιμά τον Άγνωστο Στρατιώτη

Κατάθεση στεφάνου στον Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κοντά στο Κρεμλίνο κατέθεσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.
Στην τελετή παραβρέθηκαν πλήθος Ιεραρχών και Ιερέων, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Ρωσίας και αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων.
Μετά την κατάθεση των στεφάνων ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και εν συνεχεία η μπάντα του στρατού παιάνισε τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας.

“Θα ήθελα να συγχαρώ ειλικρινά όλους σας για τη μεγάλη Ημέρα της Νίκης για όλους μας. Η νίκη ήταν σφυρηλατημένη από τις απίστευτες προσπάθειες όλων των ανθρώπων μας, από τις τεράστιες θυσίες των στρατιωτών μας και των αμάχων που υπέφεραν. Η νίκη προήλθε από τον ιδρώτα και το αίμα του λαού μας. Και για να μην εισέλθει πια κανένας εχθρός στη γη μας, πρέπει να είμαστε ισχυροί” δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας, προσθέτοντας: “Γι ‘αυτό χρειαζόμαστε τις Ένοπλες Δυνάμεις, ικανές να απωθήσουν την επίθεση οποιουδήποτε εχθρού”

“Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η δύναμη του πνεύματος, η αγάπη για την πατρίδα και το αίσθημα του πατριωτισμού ποτέ δεν εξασθενίζουν στις καρδιές των στρατιωτών μας και ολόκληρου του λαού μας” κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων