17/06/2019 17/06/2019 Εκκλησιαστικά βραβεία σε καθηγητές της Θεολογικής Ακαδημίας της Μόσχας απένειμε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος μετά τη θεία λειτουργία που ετέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος της Λαύρας της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Σεργίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος Ιεραρχών και Ιερέων, Μοναχοί, Καθηγητές Θεολογίας και πλήθος πιστών, ενώ παρών ήταν...
17 Ιουνίου, 2019 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2019 - 19:25

Ο Πατρ. Μόσχας βραβεύει καθηγητές Θεολογίας

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας βραβεύει καθηγητές Θεολογίας

Εκκλησιαστικά βραβεία σε καθηγητές της Θεολογικής Ακαδημίας της Μόσχας απένειμε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος μετά τη θεία λειτουργία που ετέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος της Λαύρας της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Σεργίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος Ιεραρχών και Ιερέων, Μοναχοί, Καθηγητές Θεολογίας και πλήθος πιστών, ενώ παρών ήταν και ο Μητροπολίτης Κιέβου της Ουκρανικής Εκκλησίας που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας, κ. Ονούφριος.

Ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος καλωσόρισε τον κ. Ονούφριο λέγοντας μεταξύ άλλων: “Είστε ένα παράδειγμα σοφίας, σταθερότητας και ακλόνητης πίστης στον Κύριο και την Εκκλησία Του. Και αυτή η σταθερότητα και η ηρεμία είναι τα πιο ισχυρά όπλα που σταματούν εκείνους που επαναστατούν στο έργο του Θεού. Θέλω να σας διαβεβαιώσω για την αγάπη μας και τις προσευχές μας”.
Απαντώντας ο Μητροπολίτης Ονούφριος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Μόσχας για τις προσευχές και την υποστήριξή του “στις δυσκολίες και τις δοκιμασίες που βιώνει σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων