12/06/2019 12/06/2019 Με τον Πρέσβη της Αιθιοπίας στην Μόσχα Alemayehu Tegenu Aargau, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στην Πατριαρχική Κατοικία. Στη συνάντηση συμμετείχαν: από την πλευρά του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος (Bulekov). Από την πλευρά της Πρεσβείας της Αιθιοπίας, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διπλωματικής...
12 Ιουνίου, 2019 - 8:13

Ο Πατρ. Μόσχας υποδέχεται τον Πρέσβη της Αιθιοπίας

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας υποδέχεται τον Πρέσβη της Αιθιοπίας

Με τον Πρέσβη της Αιθιοπίας στην Μόσχα Alemayehu Tegenu Aargau, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στην Πατριαρχική Κατοικία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: από την πλευρά του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος (Bulekov). Από την πλευρά της Πρεσβείας της Αιθιοπίας, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διπλωματικής Αποστολής της Αιθιοπίας Kassa Gebreiohannes Gebremikael.

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας καλωσόρισε θερμά τον επικεφαλής της Αιθιοπικής διπλωματικής αποστολής στη Μόσχα, επισημαίνοντας ειδικότερα ότι οι δεσμοί μεταξύ Ρωσίας και Αιθιοπίας έχουν πλούσια ιστορία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων