21/06/2020 21/06/2020 Ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος διηγήθηκε το πώς οι Άγιοι βοήθησαν τον ρωσικό λαό κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Άγιοι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας βοήθησαν τον λαό να προστατέψει την χώρα κατά τη διάρκεια του μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου (έτσι ονομάζεται ο Β’ Π.Π. στην Ρωσία), είπε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών,...
21 Ιουνίου, 2020 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2020 - 17:23

Ο Πατριάρχης Κύριλλος για τους Αγίους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Κύριλλος για τους Αγίους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος διηγήθηκε το πώς οι Άγιοι βοήθησαν τον ρωσικό λαό κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι Άγιοι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας βοήθησαν τον λαό να προστατέψει την χώρα κατά τη διάρκεια του μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου (έτσι ονομάζεται ο Β’ Π.Π. στην Ρωσία), είπε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, κατά την Κυριακή 21 Ιουνίου, μετά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου του Νέβα στη Μόσχα. “Με τις προσευχές των Αγίων, ο λαός μας, τέλεσε το μεγάλο και ιερό έργο και προστάτεψε την χώρα μας, προστάτεψε τα σύνορά μας, διατήρησε την ορθόδοξη πίστη και σήμερα έχουμε την δυνατότητα να δοξάζουμε τον Κύριο και να ενθυμούμαστε την μεγάλη προστασία όλων των Αγίων. Οι Άγιοι Προστάτες μας, προστάτεψαν την πατρίδα μας, την Ρωσία, και έσωσαν την χώρα από τον εχθρικό ζυγό, άθεο και απάνθρωπο ζυγό που θα μπορούσε πλήρως να εξουδετερώσει τον λαό μας”.

Πρακτορείο “Ορθοδοξία” – Irina Tresorukova

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων