08/09/2023 08/09/2023 Το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές εκλογές στη Μόσχα άσκησε σήμερα ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.   Οι εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου ξεκίνησαν σήμερα και θα διαρκέσουν έως τις 10 Σεπτεμβρίου, με τον Μακαριώτατο πριν από τη λειτουργία στο ναό του Αγίου Νικολάου στο Tolmachi να φτάνει στο εκλογικό τμήμα 182,...
08 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023 - 12:10

Ο Πατριάρχης Κύριλλος ψήφισε στις δημοτικές εκλογές στη Μόσχα

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Κύριλλος ψήφισε στις δημοτικές εκλογές στη Μόσχα

Το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές εκλογές στη Μόσχα άσκησε σήμερα ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.  

Οι εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου ξεκίνησαν σήμερα και θα διαρκέσουν έως τις 10 Σεπτεμβρίου, με τον Μακαριώτατο πριν από τη λειτουργία στο ναό του Αγίου Νικολάου στο Tolmachi να φτάνει στο εκλογικό τμήμα 182, που βρίσκεται στο γυμνάσιο της Μόσχας Νο. 1799, όπου συμμετείχε στην ψηφοφορία.

Το Πατριάρχη κ.κ. Κύριλλο συνάντησε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Εκλογικής Επιτροπής κ. Ρεντίν και μέλη της εκλογικής επιτροπής. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας συμπλήρωσε το ψηφοδέλτιο και το τοποθέτησε στην κάλπη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων