18/09/2021 18/09/2021 Στις πανρωσικές εκλογές της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίες διεξάγονται από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε χθες, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.   Στην Πατριαρχική κατοικία στην Ιερά Μονή του Αγίου Δανιήλ στη Μόσχα κατέφθασε ο πρόεδρος και η γραμματέας της περιφερειακής εκλογικής επιτροπής №...
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 12:51

Ο Πατριάρχης Κύριλλος ψήφισε στις εκλογές της Κρατικής Δούμας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Κύριλλος ψήφισε στις εκλογές της Κρατικής Δούμας

Στις πανρωσικές εκλογές της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίες διεξάγονται από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε χθες, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

 

Στην Πατριαρχική κατοικία στην Ιερά Μονή του Αγίου Δανιήλ στη Μόσχα κατέφθασε ο πρόεδρος και η γραμματέας της περιφερειακής εκλογικής επιτροπής № 1754, κ. Γκριγκόριεφσκι και κα Ανισένκοβα. Εκεί, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος παρέδωσε στους εκπροσώπους του PEC μια αίτηση ψήφο εκτός εκλογικού τμήματος, δείχνοντάς τους το διαβατήριό του.

 

Ακολούθως, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας σημείωσε την προτίμησή του και έριξε την ψήφο του στην κάλπη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων