18/04/2023 18/04/2023 O Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου 2023 το Πασχαλινό φιλανθρωπικό φεστιβάλ που διεξάγεται στο Πάρκο Γκόρκι της Μόσχας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο της πόλης Σεργκέι Σομπιάνιν. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Μακαριώτατος περιηγήθηκε στους χώρους του φεστιβάλ και συναντήθηκε με παιδιά...
18 Απριλίου, 2023 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2023 - 15:24

Ο Πατριάρχης Κύριλλος στο Πασχαλινό φιλανθρωπικό φεστιβάλ Μόσχας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Κύριλλος στο Πασχαλινό φιλανθρωπικό φεστιβάλ Μόσχας

O Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου 2023 το Πασχαλινό φιλανθρωπικό φεστιβάλ που διεξάγεται στο Πάρκο Γκόρκι της Μόσχας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο της πόλης Σεργκέι Σομπιάνιν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Μακαριώτατος περιηγήθηκε στους χώρους του φεστιβάλ και συναντήθηκε με παιδιά που μαθαίνουν να κατασκευάζουν σπιτάκια πουλιών και να διακοσμούν Πασχαλινά αυγά.

Με την ευκαιρία της Ανάστασης του Κυρίου ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρωσίας ευχήθηκε και δώρισε Πασχαλινά αυγά σε μικρούς και μεγάλους. Επίσης δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει το έργο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ενότητα» το οποίο παρέχει στήριξη σε άτομα με νοητική υστέρηση.

«Κάνετε εξαιρετική δουλειά. Η καρδιά μου χαίρεται όταν το βλέπω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μακαριώτατος απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Ιδρύματος.

Το φετινό Πασχαλινό φιλανθρωπικό φεστιβάλ της Μόσχας πραγματοποιείται από τις 15 Απριλίου έως τις 23 Απριλίου σε 25 σημεία της πόλης – 4 στο κέντρο και 21 σε άλλες περιοχές – με τη συμμετοχή περίπου 40 φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων και περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων όπως σεμινάρια, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και αθλητικές εκδηλώσεις.

Το φεστιβάλ παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να βοηθήσουν ευάλωτους συνανθρώπους μας, όπως πάσχοντες με σοβαρές ασθένειες και μοναχικά άτομα τρίτης ηλικίας.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων