13/06/2020 13/06/2020 Στις 12 Ιουνίου του 2020, την “Ημέρα της Ρωσίας”, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος επισκέφτηκε τον Ναό της Ανάστασης του Κυρίου, καθεδρικό ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, στο πάρκο Patriot στην Κούμπινκα στα περίχωρα της Μόσχας. Στις 14 Ιουνίου ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα χοροστατήσει στα θυρανοίξια του...
13 Ιουνίου, 2020 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2020 - 11:40

Ο Πατριάρχης Κύριλλος στον ναό των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Κύριλλος στον ναό των Ενόπλων Δυνάμεων

Στις 12 Ιουνίου του 2020, την “Ημέρα της Ρωσίας”, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος επισκέφτηκε τον Ναό της Ανάστασης του Κυρίου, καθεδρικό ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, στο πάρκο Patriot στην Κούμπινκα στα περίχωρα της Μόσχας.

Στις 14 Ιουνίου ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα χοροστατήσει στα θυρανοίξια του ναού.

Τον Προκαθήμενο υποδέχτηκαν ο Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος, προσωπικός γραμματέας του Πατριάρχη, ο πρωθιερέας Ανδρέι Μπονταρένκο, προϊστάμενος του γραφείου εθιμοτυπίας του Πατριαρχείου, και ο πρωθιερέας π. Λεωνίδ Καλίνιν, επικεφαλής του Συμβουλίου σε θέματα κατασκευής και καλλιτεχνικής διακόσμησης του ναού.

Ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος επισκέφτηκε όλους τους χώρους του ναού, είδε την εσωτερική διακόσμηση, δίδοντας ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα του Σωτήρος στον τρούλο του ναού.

Πηγή: patriarchia.ru

Απόδοση στα Ελληνικά: Irina Tresorukova

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων