23/09/2021 23/09/2021 Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ.κ. Κύριλλος συναντήθηκε με την Αντιπρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Τατιάνα Αλεξέεβνα Γκολίκοβα στην Πατριαρχική κατοικία στη Μονή Αγίου Δανιήλ στη Μόσχα. Με αφορμή την υποστήριξη εκκλησιαστικών πρωτοβουλιών από εξέχουσες προσωπικότητες του δημόσιου βίου, ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος τίμησε με το παράσημο Γ’...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 9:55

Ο Πατριάρχης Κύριλλος τίμησε την Αντιπρόεδρο της Ρωσίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Κύριλλος τίμησε την Αντιπρόεδρο της Ρωσίας

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ.κ. Κύριλλος συναντήθηκε με την Αντιπρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Τατιάνα Αλεξέεβνα Γκολίκοβα στην Πατριαρχική κατοικία στη Μονή Αγίου Δανιήλ στη Μόσχα.

Με αφορμή την υποστήριξη εκκλησιαστικών πρωτοβουλιών από εξέχουσες προσωπικότητες του δημόσιου βίου, ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος τίμησε με το παράσημο Γ’ βαθμού της Μεγάλης Δούκισσας της Μόσχας, του Τάγματος της Μοναχής Ευφροσύνης, την Αντιπρόεδρο κ. Τατιάνα Αλεξέεβνα Γκολίκοφ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων