28/06/2020 28/06/2020 Τους αποφοίτους της Σχολής Νοσοκόμων ευχαρίστησε με επιστολή του, για την πολύτιμη συμβολή τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Από τη συγκεκριμένη Σχολή του Πατριαρχείου της Μόσχας φέτος αποφοίτησαν εξήντα σπουδαστές, οι οποίοι αμέσως μετά την αποφοίτησή τους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε νοσοκομεία...
28 Ιουνίου, 2020 - 11:25

Ο Πατριάρχης Μόσχας ευχαριστεί τους νοσοκόμους

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας ευχαριστεί τους νοσοκόμους

Τους αποφοίτους της Σχολής Νοσοκόμων ευχαρίστησε με επιστολή του, για την πολύτιμη συμβολή τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Από τη συγκεκριμένη Σχολή του Πατριαρχείου της Μόσχας φέτος αποφοίτησαν εξήντα σπουδαστές, οι οποίοι αμέσως μετά την αποφοίτησή τους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε νοσοκομεία της Μόσχας, στα οποία νοσηλεύονταν ασθενείς με κορωνοϊό.

“Πολλοί από εσάς είχατε την ευκαιρία να κάνετε πράξη όσα διδαχτήκατε κατά τη διάρκεια της φοίτησή σας στη Σχολή σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα η οποία δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊου. Εργαστήκατε σκληρά και με ανιδιοτέλεια. Προσεύχομαι στον Παντοδύναμο Θεό να σας χαρίζει πενυματική και σωματική δύναμη ώστε να συνεχίσετε τη διακονία σας στον συνάνθρωπο”, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Την επιστολή του Πατριάρχου ανέγνωσε στους αποφοίτους ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για θέματα Φιλανθρωπίας, Επίσκοπος Ορέχοβο – Ζούγιεβο, κ. Παντελεήμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων