15/06/2021 15/06/2021 Συγχαρητήρια επιστολή απηύθυνε ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος στον Ν. Μπένετ για την εκλογή στο αξίωμα του επικεφαλής της κυβερνήσεως του Ισραήλ. Ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Ναφτάλι Μπένετ για την εκλογή στο αξίωμα του Πρωθυπουργού του κράτους του Ισραήλ. Δείτε την επιστολή:  Στον Εξοχότατο Πρωθυπουργό του κράτους...
15 Ιουνίου, 2021 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2021 - 16:00

O Πατριάρχης Μόσχας ευχήθηκε στον νέο πρωθυπουργό του Ισραήλ

Διαδώστε:
O Πατριάρχης Μόσχας ευχήθηκε στον νέο πρωθυπουργό του Ισραήλ

Συγχαρητήρια επιστολή απηύθυνε ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος στον Ν. Μπένετ για την εκλογή στο αξίωμα του επικεφαλής της κυβερνήσεως του Ισραήλ. Ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Ναφτάλι Μπένετ για την εκλογή στο αξίωμα του Πρωθυπουργού του κράτους του Ισραήλ.

Δείτε την επιστολή: 

Στον Εξοχότατο Πρωθυπουργό του κράτους του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Δεχθείτε τις συγχαρητήριες προσρήσεις μου εξ αφορμής της εκλογής Σας ως επικεφαλής της κυβερνήσεως του κράτους του Ισραήλ.

Επωμίζεσθε την υψηλή ευθύνη για την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας, την οικοδόμηση της ειρήνης, της ομόνοιας και της σταθερότητας στην ισραηλινή κοινωνία.

Οι λαοί μας συνδέονται ιστορικά με δεσμούς φιλίας και συνεισφέρει ιδιαιτέρως στην ανάπτυξη αυτών η φιλάδελφη επικοινωνία των Πατριαρχείων Ιεροσολύμων και Μόσχας.

Όντας κέντρο των κορυφαίων χριστιανικών ιερών σεβασμάτων το Ισραήλ αποτελεί τόπο προσκυνήματος για πολλούς πιστούς της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Τη διαποίμανση αυτών επιτελεί η Ρωσική Εκκλησιαστική Αποστολή στην Ιερουσαλήμ, της οποίας η δραστηριότητα συνοδεύεται πάγια με καλή συνεργασία με τις ισραηλινές Αρχές.

Σας εύχομαι υγεία αδιάπτωτη, βοήθεια άνωθεν και κάθε επιτυχία στο επικείμενο έργο σας, ενώ στο σύνολο του ισραηλινού λαού ειρήνη και ευημερία.

Με εκτίμηση,

+ Κύριλλος,
Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών

πηγή: TEEΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων