23/06/2020 23/06/2020 Κατά την Ημέρα Μνήμης και Πένθους (22/6 -79 χρόνια από την έναρξη της επιχείρησης «Μπαρμπαρόσα» των ναζί ενάντια στη Σοβιετική Ένωση) ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Αγνώστου Στρατιώτη στα τείχη του Κρεμλίνου. Με αυτόν τον τρόπο ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος τίμησε τη μνήμη όλων των θυμάτων του...
23 Ιουνίου, 2020 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 12:48

Ο Πατρ. Μόσχας κατέθεσε στεφάνι εις μνήμην των θυμάτων του Β’ Π.Π.

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας κατέθεσε στεφάνι εις μνήμην των θυμάτων του Β’ Π.Π.
Κατά την Ημέρα Μνήμης και Πένθους (22/6 -79 χρόνια από την έναρξη της επιχείρησης «Μπαρμπαρόσα» των ναζί ενάντια στη Σοβιετική Ένωση) ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Αγνώστου Στρατιώτη στα τείχη του Κρεμλίνου.
Με αυτόν τον τρόπο ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος τίμησε τη μνήμη όλων των θυμάτων του Β’ Π.Π., ενώ ακολούθως οι Αρχιερείς και οι κληρικοί της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας έψαλλαν το «Αιωνία η μνήμη».
Στο λόγο του ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας είπε ότι «χάρη στην θυσία αυτή που έκαναν οι στρατιώτες της πατρίδας μας, σήμερα η σύγχρονη Ρωσία έχει τη δυνατότητα, αναπτύσσοντας τις παραδόσεις, να προχωράει στο μέλλον. Και έχουμε μέλλον, επειδή οι πατέρες και οι παππούδες μας θυσιάστηκαν για αυτό».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων